Cautare

2302 de rezultate pentru "lucaciu ribana si vasile" (4.14 secunde)
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. Astfel, fostul ministru al transporturilor, Miron Mitrea, este cercetat de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalitate din cadrul Ministerului Public, intr-un dosar in care, initial, procurorii anticoruptie dispusesera neinceperea urmaririi penale, ne-au informat ieri surse judiciare.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. Astfel, fostul ministru al transporturilor, Miron Mitrea, este cercetat de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalitate din cadrul Ministerului Public intr-un dosar in care, initial, procurorii anticoruptie dispusesera neinceperea urmaririi penale, au informat ieri surse judiciare.
Este toxica“, a afirmat Basescu la intalnirea cu presedintii de CJ si cu primari din tara, desfasurata la Poiana Brasov si avand ca tema modificarea Legii administratiei publice locale.
Procurorii DNA urmeaza sa verifice daca persoanele despre care Munaf sustine ca au avut strinse legaturi cu Omar Hayssam, printre care Viorel Hrebenciuc, Gabriel Oprea si Ion Vasile, au comis sau nu fapte de coruptie sau asimilate acesteia.
In urma reprosurilor facute de reprezentantii intreprinzatorilor mici si mijlocii din oras, consilierii locali au decis sa modifice hotarirea Consiliului Local ce face referire la taxa pe activitati cu impact de mediu.
Daca senatorul PSD de Cluj Vasile Dancu (foto) sustine ca un congres extraordinar care sa elimine functia de presedinte executiv ar putea avea loc in jumatate de an, Ioan Rus nu vede acest subiect ca fiind actual.
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
Antonie Iorgovan (foto) si Valeriu Stoica se vor confrunta astazi in calitate de avocati in procesul intentat de fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Dan Vasile Constantin impotriva Prefecturii Neamt.
Vasile Blaga, secretarul general al Partidului Democrat, a avut vineri ingrata misiune de a potoli spiritele incinse de atata combatut politic din organizatia judeteana a democratilor. ... "A fost o sedinta civilizata, in care fiecare si-a spus punctul de vedere.
Andrei Vasile si sotia sa participa in acest week-end la targul colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman.
Circ de voie, X si 0 intre doua proiecte de hotarari votate, glume, amenintari cu ingradirea acesului presei in sala (ma rog, in cele doua camarute mititele din podul Primariei).
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
Edilul-sef Constantin Vasile a fost amendat ieri de comisarii Garzii de Mediu, deoarece, pe cursurile de apa, la marginea padurii si chiar langa primarie localnicii depoziteaza gunoaiele. ... Mormane de resturi menajere si sticle goale ardeau sub supravegherea primarului Constantin Vasile.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu si ministrul Vasile Blaga au fost provocati la Balul Academiei Catavencu sa urce pe "ADAmobil", un fel de bicicleta cu doua ghidoane indreptate unul spre celalalt, prinse intre ele, pentru a arata ca relatia dintre PNL si PD este "sudata bine".
Fostul presedinte al Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului si deputat in Parlamentul Romaniei, Vasile Ioan Savu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care au stabilit ca a folosit in interes propriu banii minerilor.
Se desfasoara intalnirea la nivel inalt intre George Bush si M.S.Gorbaciov, unde se discuta probleme referitoare la dezarmare, cooperare, situatia internationala etc. Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika:
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi.
Alianta PSD-PC functioneaza si in Consiliul Local. Conservatorii i-au ajutat pe pesedisti sa-si puna oameni in posturi-cheie la societatile subordonate municipalitatii. Partidele politice care au reprezentanti in conducerile societatilor subordonate municipalitatii si-au reimpartit marti seara, in cadrul unei sedinte a Consiliului Local, sferele de influenta.
Contrele intre liberali si democrati continua in ritm sustinut. ... Secretarul general al PNL, Dan Motreanu (foto), ii aminteste ministrului democrat de Interne, Vasile Blaga, ca au trecut aproape trei luni de la intrarea in vigoare a Legii descentralizarii si ca nu exista inca nici strategia generala, nici cele sectoriale.
google-analytics.com